top of page
etusivu.jpg

Sähköinen maailma on pirstaloitunut Facebookeihin, Instagrameihin ja moniin muihin sosiaalisen median palveluihin. Huomasin tämän jo aivan omien luovien alojen töideni kautta. Olin siellä ja täällä. Siksi toivotankin Sinut tervetulleeksi uudistetuille sivuilleni, joiden tarkoituksena on kerätä yhteen luovat palveluni mahdollisimman kattavasti.

 

Rake Product Oy...

...tarjoaa markkinointipalveluita aina graafisesta suunnittelusta toteutukseen. Olen valmis käyttämään aikaani ja alan monipuolista osaamistani asiakkaiden liiketoiminnan kasvattamiseen ja näkyvyyden parantamiseen, tunnettuuden lisäämiseen ja tuotteiden brändäykseenkin. 

Rake Tähtinen Photography... 

...astuu kuvaan, kun tarvitset kuvatuotantoa. Oli kyse sitten tuotekuvauksista, markkinointikuvista, fiiliskuvista tai sitten perinteisemmistä henkilökuvauksista aina rippikuvauksista hääkuvauksiin.

Kirjailija Rake Tähtinen...

...puolestaan on juuri sitä mitä se on. Olen Suomen Kirjailijaliitto ry:n jäsen. Lisäksi toimitustyö on tuttua puuhaa. Näiden lisäksi olen kustantanut myös "Rake - valitut roiskeet"-pokkarin. Ainiin..., myös toteuttanut sen teknisesti.

bottom of page