top of page
"Äänikirjojen chick lit -kuningattaren Sara Stormin riemastuttavat feelgood-tarinat nyt kokoelmina"
9789526517230.jpg

Kuuma, kuuma kesä

Yksissä kansissa kaksi feelgood-pienoisromaania, joissa kukkivat sekä Suomen kesä, romantiikka että huumorin kukat.

 

Mammanpojalle morsian


Luokanopettaja Elina kartoittaa kesälomallaan perinnekasveja 4H-kerholaisten kanssa ja solmii uusia tuttavuuksia. Kartanonherraksi ryhtynyt lääkäri Konrad voisi Elinan mielestä olla vaikka aviomiesmateriaalia, ellei olisi niin outo. Romanssia ei edistä sekään, että kaikki kehtaavat epäillä Elinaa onnenonkijaksi — myös kartanon naapurissa asuva törkeän kuuma Leo, joka harrastaa naku-uinteja ja on valitettavasti varattu mies.

 

Yhdeksän päivän rakkaus


Kulisseissa kuohuu ja sydämiä särkyy, kun Kuusijoella kuvataan rakkausaiheista realityohjelmaa. Kunnan leivissä työskentelevä Venla haluaa piristää yksinhuoltajasiskoaan ja järjestää hänet kilpailemaan ihanan poikamiehen huomiosta. Tosi-tv on kuitenkin raaka laji, ja kohta Venlan omakin elämä on kaaoksen vallassa.

ISBN 978-952-65172-3-0

Kustantaja: Rake Product Oy

Kannet: Pehmeäkantinen

Sivuja: 230

Ilmestyy 6.6.2023

9789526517209.jpg

Rakas kuusivaras ja muita romanttisia joulutarinoita

Yläkerran ikkunassa loistivat tutut tähdenmuotoiset jouluvalot, jotka oli ripustettu sinne Annin lapsuusvuosista saakka. Oli ihmeellistä, että ne olivat kestäneet. Kaikki ei mennyt rikki, vaikka aikaa kului.

Annia alkoi jouluttaa. Kovasti. Kaikesta huolimatta.

 

Sydänsuruja, yllättäviä kohtaamisia — ja joulun taikaa.

 

Sara Stormin huumorilla höystetyt romanttiset tarinat ovat nousseet suureen suosioon äänikirjapalveluissa. Tässä kokoelmassa on kaksitoista joulun aikaan sijoittuvaa novellia.

ISBN 978-952-65172-0-9

ISBN(EPUB) 978-952-65172-1-6

Kustantaja: Rake Product Oy

Kannet: Pehmeäkantinen

Sivuja: 178

Ilmestyy 30.9.2023

Sara Storm on helsinkiläinen toimittaja, joka on kirjoittanut romanttista viihdettä jo melkein 20 vuoden ajan: pokkareita, novelleja ja jatkokertomuksia.

Aseinaan hiljavaltosmaisen nokkela dialogi, lämmin huumori ja onnellinen loppu hän haluaa irrottaa lukijat hetkeksi arjesta. Sara Stormin tarinoista on tullut hyvin suosittuja myös äänikirjapalveluissa.

Sara Stormin blogi löytyy täältä.

Ennakkotilaa TÄSTÄ 
Saat kirjat 18,-/kpl + pk (ovh. 22,90/kpl)

bottom of page